top of page

SZOLGÁLTATÁSAINK

Cégünk fő tevékenysége a zöldség-gyümölcs feldolgozás, értékesítés. Több, mint 20 éve foglalkozunk zöldség-gyümölcs kereskedelemmel. Az évek során rengeteg tapasztalatra tettünk szert, melyet arra szeretnénk felhasználni, hogy megvalósítsuk a közös céljainkat. Ez egy bizalmi kapcsolat, melyben a Vevő a saját sikerét teszi kockára a beszállítók által és mi szeretnénk az Önök céljainak eléréséhez maximálisan hozzájárulni.

ZÖLDSÉG GYÜMÖLCS KIS- ÉS NAGYKERESKEDELEM

 

A Nagybani Piacon több, mint 20 éves beszerzési tapasztalattal rendelkezünk, garantáljuk az I. osztályú friss minőségi termékek beszerzését, amikor az általunk eladott terméket megkapja, biztosan azt fogja kapni, amit elvárt.

Az általunk kínált zöldségek, gyümölcsök, mind rendelkeznek eredetigazolással, beszerzésük mindig frissen, aznap történik a Nagybani Zöldségpiacról valamint őstermelőktől közvetlen beszerzéssel.

A mindennapi beszerzéssel garantáljuk Vevőink számára a mindig kifogástalan, friss árut. Áraink, mindig az aktuális piaci árakhoz igazodnak, így elkerülhetővé válik a magas bekerülési érték okozta veszteség.    

FELDOLGOZÁS

 

Csak magas minőségű, minden igényt kielégítő, feldolgozott termékeket állítunk elő!

Ezek lehetnek: zöldség-gyümölcs mosva- tisztítva, bármilyen alakzatra vágva, akár egyedi igények szerint is, konyhakész állapotban, lédig vagy vákuum csomagolásban az egyéni választott kiszerelésben.

Gépi illetve kézi feldolgozás. 

Termékeink csak minőségi alapanyagokból készülnek, a feldolgozás alatt, betartunk minden hatósági előírást és minden követelménynek megfelelünk!

KISZÁLLÍTÁS

Több éves tapasztalattal rendelkezünk a kiszállítás terén és mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél kiemelkedőbb szolgáltatást kapjon.

Tudjuk mennyire fontos megrendelőinknek az, hogy a megrendelt árut időben megkapják, a megrendelt áruk mind meglegyenek, és az olyan formában és minőségben érjen oda, ahogy azt a Vevő elképzelte. 

Cégünk az ország egész területére folyamatosan vállal kiszállítást, az év minden napján.

Személyes átvétel: 0 Ft

Budapest: 5000 Ft felett ingyenes

Vidék: előzetes egyeztetés szükséges, kedvezményesen, üzemanyag árban vagy akár ingyen.

 • Milyen adatokat kell megadnom, hogy tudjak rendelni?"
  Számlázási nevet, címet, adószámot, valamint szükségünk van a szállítási címre egység megnevezésére, nyitvatartási időre (amikor át tudják venni az árut) kapcsolattartói elérhetőségre (akivel kédés, kérés, pobléma esetén tudunk egyeztetni) átvétel kívánt időpontjára (2órás időintervallumot kérünk megjelölni)
 • Hogy tudom rendelésemet leadni?
  Több lehetőség van: - telefonon a 06 1 99 88 777-es számon (munkaidőben kezelőnél vagy üzenetrögzítő 0-24h) - emailben a rendeles@zoldsegfeldolgozo.hu email címen - weboldalunk rendeles leadási felületén
 • Ha holnapra szeretnék rendelni, meddig kell leadnom a rendelésemet?"
  Este 18:00 -ig beérkezett rendlések másnap reggel kiszállításra kerülnek.
 • Üzenetrögzítőre adtam le a rendelésemet, meg fogom kapni a kért árut?"
  Természetesen igen, az üzenetrögzítőn hagyott megrendelések minden esetben feldologzásra és kiszállításra kerülnek.
 • Milyen értékhatárban szállítanak ki?
  Budapest területén belül nettó 5000 Ft felett szállítunk ki. Egyéb településen a távolság és a megrendelés méretének függvényében közösen alakítjuk ki.
 • Vidékre is szállítanak?
  Igen, főleg nagyobb tételben rendezvényekre, eseményekre. Ebben a kérdésben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a legjobb ajánlatunkat adhassuk.
 • Lehetőségem van személyesen is átvenni a megrendelt termékeket?
  Amennyiben megrendelte a kívánt termékeket, természetesen igen, a 1162. Bp. Monoki utca 79-81. szám alatt.
 • Elfelejtettem rendelni, mit csináljak?"
  Mindenképpen javasoljuk minél hamarabb telefonon felvenni velünk a kapcsolatot, mert így tudjuk a leghamarabb elkezdeni a helyzet megoldását és amennyiben lehetőségünkben áll megpróbáljuk egy másik körben kiküldeni vagy személyesen telephelyünkön át tudja venni a termékeket 1-2 órán belül.
 • Különleges kérdésem / kérésem van, melyik számot hívjam?"
  A 06 30 900 35 92-es telefonszámon hétfőtől vasárnapig 06:00-22:00-ig
bottom of page