top of page

SZOLGÁLTATÁSAINK

Cégünk fő tevékenysége a zöldség-gyümölcs feldolgozás, értékesítés. Több, mint 20 éve foglalkozunk zöldség-gyümölcs kereskedelemmel. Az évek során rengeteg tapasztalatra tettünk szert, melyet arra szeretnénk felhasználni, hogy megvalósítsuk a közös céljainkat. Ez egy bizalmi kapcsolat, melyben a Vevő a saját sikerét teszi kockára a beszállítók által és mi szeretnénk az Önök céljainak eléréséhez maximálisan hozzájárulni.

ZÖLDSÉG GYÜMÖLCS KIS- ÉS NAGYKERESKEDELEM

 

A Nagybani Piacon több, mint 20 éves beszerzési tapasztalattal rendelkezünk, garantáljuk az I. osztályú friss minőségi termékek beszerzését, amikor az általunk eladott terméket megkapja, biztosan azt fogja kapni, amit elvárt.

Az általunk kínált zöldségek, gyümölcsök, mind rendelkeznek eredetigazolással, beszerzésük mindig frissen, aznap történik a Nagybani Zöldségpiacról valamint őstermelőktől közvetlen beszerzéssel.

A mindennapi beszerzéssel garantáljuk Vevőink számára a mindig kifogástalan, friss árut. Áraink, mindig az aktuális piaci árakhoz igazodnak, így elkerülhetővé válik a magas bekerülési érték okozta veszteség.    

FELDOLGOZÁS

 

Csak magas minőségű, minden igényt kielégítő, feldolgozott termékeket állítunk elő!

Ezek lehetnek: zöldség-gyümölcs mosva- tisztítva, bármilyen alakzatra vágva, akár egyedi igények szerint is, konyhakész állapotban, lédig vagy vákuum csomagolásban az egyéni választott kiszerelésben.

Gépi illetve kézi feldolgozás. 

Termékeink csak minőségi alapanyagokból készülnek, a feldolgozás alatt, betartunk minden hatósági előírást és minden követelménynek megfelelünk!

KISZÁLLÍTÁS

Több éves tapasztalattal rendelkezünk a kiszállítás terén és mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél kiemelkedőbb szolgáltatást kapjon.

Tudjuk mennyire fontos megrendelőinknek az, hogy a megrendelt árut időben megkapják, a megrendelt áruk mind meglegyenek, és az olyan formában és minőségben érjen oda, ahogy azt a Vevő elképzelte. 

Cégünk az ország egész területére folyamatosan vállal kiszállítást, az év minden napján.

Személyes átvétel: 0 Ft

Budapest: 5000 Ft felett ingyenes

Vidék: előzetes egyeztetés szükséges, kedvezményesen, üzemanyag árban vagy akár ingyen.

bottom of page